top of page

ROCK 'N' ROLL

X-MAS PARTY

Succén är tillbaka!

Rock ’n’ roll xmas party hade premiär förra året och blev snabbt en av Malmös mest uppskattade julshower. I år är vi tillbaka med en ny show tillsammans med en av Sveriges bästa komiker Måns Möller. Tillsammans med Simon Andersson, Linda Varg och vårt eminenta husband bjuds vi på en kväll vi sent ska glömma! Skratta, njut och sjung med i låtarna som format generationer genom årtiondena.

Medverkande

måns möller rock 'n' roll xmas party

Måns Möller

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

simon andersson rock 'n' roll xmas party

Simon Andersson

Grundaren bakom "Rock 'N' Roll Xmas Party" och ett musikaliskt stjärnskott från Malmö som bl a vunnit årets bästa låt i Hollywood. Medverkade i SVT:s "Rena Rama Sanningen" första gången som elvaåring och har spelat med den legendariska gitarristen Vince Gill i Nashville som senast turnerade med Eagles världen över. Simon är en otrolig artist med enorm energi på scen som måste upplevas live.

linda varg rock 'n' roll xmas party

Linda Varg

Vinnare av "Popstars"och sålt multi-platina. Uppträtt på Köpenhamns teatrar och varit finalist i Svenska Idol. Med flera 1:or på iTunes Rock Sweden, och omfattande turnéer både i Sverige och Tyskland, kan man lugnt säga att Linda Varg vet vad hon gör!

Ursprungligen från Dalarna med musikal-utbildningar i Stockholm och Göteborg.Var med och forma multi-platinagruppen "Supernatural" och har spelat Annie i musikalen "Chicago" på en av Köpenhamns största teatrar.

Gallery

Luftkastellet

Referenser

volvo logga
bottom of page