top of page

ROCK 'N' ROLL
XMAS PARTY

Succén är tillbaka!

Rock ’N’ Roll Xmas Party är Malmös största och mest uppskattade julshow! Sedan starten 2021 har över 10.000 glada människor sett våra shower och upplevt vårt koncept. 2024 är vi tillbaka med en ny show där Mello-aktuella Jay Smith, tillsammans med artisterna Simon Andersson och Linda Varg, bjuder på en kväll vi sent ska glömma! Skratta, njut och sjung med i låtarna som format generationer genom årtiondena. Välkomna till årets julfest!

Medverkande

Jay Smith Rock 'N' Roll Xmas Party

Jay Smith

En americana- och countryinspirerad artist som medverkade i Melodifestivalen med "Back to My Roots" 2024. Jay vann Idol 2010 och släppte debutalbumet "Jay Smith".  Albumet och hans version av Madonnas "Like a Prayer" hyllades i bl a USA. Jay har fortsatt  släppa musik, bl a singeln "God Damn You", som 2024 hade över fem miljoner strömningar på Spotify.

Simon Andersson artist rock 'n' roll xmas party

Simon Andersson

Grundaren bakom "Rock 'N' Roll Xmas Party" och ett musikaliskt stjärnskott från Malmö som vunnit årets låt i Hollywood två gånger. Medverkade i SVT:s "Rena Rama Sanningen" första gången som elvaåring och har spelat med den legendariska gitarristen Vince Gill i Nashville som senast turnerade med Eagles världen över. Simon är känd för sin enorma energi på scen som måste upplevas live.

Linda Varg rock 'n' roll xmas party

Linda Varg

Vinnare av "Popstars"och sålt multi-platina. Uppträtt på Köpenhamns teatrar och varit finalist i Svenska Idol. Med flera 1:or på iTunes Rock Sweden, och omfattande turnéer både i Sverige och Tyskland, kan man lugnt säga att Linda Varg vet vad hon gör!

Ursprungligen från Dalarna med musikal-utbildningar i Stockholm och Göteborg.Var med och forma multi-platinagruppen "Supernatural" och har spelat Annie i musikalen "Chicago" på en av Köpenhamns största teatrar.

Gallery

1910 EVENT  |  ELEDA STADION

1910 Event är en mötesplats som inte liknar någon annan. Här har framgångens vindar blåst i mer än hundra år. Det är en plats för människor som vill mötas, bygga vinnande lag och nå gemensamma mål. Och Eleda stadion, den spektakulära fotbolls- och eventarenan mitt i Malmö, är vår hemmaplan. Här finns alla förutsättningar för årets bästa julfest! Oavsett hur stort eller litet ert sällskap är så hjälper vi er hela vägen till en lyckad kväll. Boka något av våra färdiga paket eller låt oss skräddarsy en oförglömlig upplevelse tillsammans med er. En sak är i alla fall säker – hos 1910 Event är allting möjligt.

Referenser

volvo logga
bottom of page