ROCK 'N' ROLL

X-MAS PARTY

En fantastisk show med en av Sveriges mest folkkära artister Kalle Moraeus. Tillsammans med Malmös stjärnskott Simon Andersson och Nina Söderquist bjuds vi på en kväll vi sent ska glömma. Häng med genom musikhistorien och sjung med i låtarna som format generationer genom årtiondena.

Medverkande

Kalle Moraeus

Kalle Moraeus

En av Sveriges mest folkkära artister! Har bl a medverkat i Allsång på Skansen, Körslaget och På spåret. Vi har sett honom som programledare för Så ska det låta och han är medlem i Benny Andersson orkester. Blev svensk mästare i luftgitarr 1984!

Simon Andersson

Simon Andersson

Malmös stjärnskott som bl a vunnit årets bästa låt i Hollywood. Medverkade i TV första gången som elva åring och har spelat med den legendariska gitarristen Vince Gill som senast turnerade med Eagles världen över. Fantastisk artist med enorm energi på scen.

Nina Söderquist

Nina Söderquist

Har medverkat i Rhapsody in rock med Deep Purple medlemmarna Glenn Hughes och Jon Lord. Hade huvudrollen som Lady of the Lake i West End-uppsättningen av musikalen Spamalot i London. Programledare i radiokanalen Rockklassiker och har sjungit duett med Björn Skifs bl a. Listan på framgångar är lång och Ninas röst är fantastisk.

 

Luftkastellet

Referenser

volvo logga