top of page

FÖRETAGSPAKET

Se allt som ingår

1910  |  ELEDA STADION  |  MALMÖ
29, 30 NOV
5, 6, 7, 13, 14 DEC 2024

BILJETTER FRÅN: 1.195 KR
(pris ex moms)

DEN PERFEKTA HELHETSLÖSNINGEN

som passar alla budgetar. Beställ färdiga paket eller skräddarsy er egen kväll efter behov. Vi hjälper er hela vägen till en lyckad kväll!

Glöggmingel

Välkomna! Det är dags att koppla av och mysa. Vi serverar varm glögg i lokalerna vid ankomst. Ni minglar och njuter av stämningen.

18.00

Julbord 1910 rock 'n' roll xmas party

Rock ’N’ Roll Xmas Party är Malmös största och mest uppskattade julshow! Sedan starten 2021 har över 10.000 glada människor njutit och upplevt vårt koncept. I år är vi tillbaka med Mello-aktuella Jay Smith som tillsammans med artisterna Simon Andersson, Linda Varg och vårt eminenta husband bjuder på en kväll vi sent ska glömma! Skratta, njut och sjung med i låtarna som format generationer genom årtiondena. Välkomna till årets julfest!

21.00

rock 'n' roll xmas party dj efterfest
rock 'n' roll xmas party mingel julshow malmö

Julbord

Ett riktigt härligt, hemlagat, julbord väntar när ni satt er vid de festdukade borden. Alla de traditionella julrätterna finns på buffén såsom ägg, sill, köttbullar, julskinka och naturligtvis ett riktigt gottebord.

19.00

Rock 'N' Roll Xmas Party 2024 Simon Andersson Jay Smith Linda Varg

Dansa loss till hitsen och roa er natten lång ihop med vår eminenta DJ. Vi stänger kl 01.00.

22.30

entré

Show

Efterfest

Avslut 01.00

BOKA EGEN FÖRESTÄLLNING?

buss2.jpeg

TRANSPORT

Är ni ett större sällskap som vill ha gemensam transport till och från Eleda Stadion? Inga problem!
Boka transport med vår samarbetspartner så inkluderar vi en mycket prisvärd transportlösning åt er i ert paket. Enkel resa eller T/R.

HOTEL

Har ni behov av att bo över i Malmö?
Vi samarbetar med Malmö Arena Hotel och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för en riktigt härlig upplevelse även efter att festen tystnat i våra lokaler.

bottom of page