top of page

BOKA ER EGEN KVÄLL

Skräddarsy efter behov
presentation

Egna aktiviteter

Har ni behov av att dra några presentationer för personalen eller vill ni färga kvällen med något annat innehåll som är unikt för er? Förankra era idéer och tankar med oss så hjälper vi er att genomföra detta proffesionellt.

Mat & Mingel

Vill ni ha traditionellt skånskt julbord eller kanske ett modernt sharing koncept? Vill ni ha glögg-mingel eller bubbel? Kanske någon kort aktivitet innan ni sätter er till bords? Berätta vad ni tänker så hjälper vi er.

Fancy drycker

Vinpaket & Dryck

Låt oss sätta ihop och kombinera ett vinpaket som passar bra till maten och för kvällen. Ni kan självklart också kombinera med andra drycker efter önskemål. Kanske öl & snaps till förrätten och något annat till huvudrätt och dessert?

Underhållning

Med två slutsålda år i bagaget och över 10.000 sålda biljetter har Rock 'N' Roll Xmas Party snabbt blivit Malmös populäraste julshow. Nu presenterar vi stolt årets upplaga där Mello-aktuella Jay Smith, tillsammans med artisterna Simon Andersson, Linda Varg och vårt eminenta husband bjuder på en kväll vi sent ska glömma! Skratta, njut och sjung med i låtarna som format generationer genom årtiondena. Välkomna till årets julfest!

Kan skräddarsys i viss mån för att passa ert unika upplägg och kväll.

RocknRollXmas-liggande_W.jpg
Party i Santa hattar

Good vibes only

Krydda kvällen med rätt ingredienser för just ert företag och personal. Vill ni ha en särskild vibe under kvällen löser vi det. Kanske en lounge-miljö till minglet eller varför inte branda hela kvällen för att lyfta ert varumärke? Avsluta kvällen med fullt ös i nattklubben eller mer stilrent med drinkar och chill miljö. Möjligheterna är oändliga.

We create good vibes only.

BERÄTTA ERA PLANER

så skapar vi en magisk afton tillsammans.

Tack för er beställning! Vi återkommer inom kort.

Egen show kontakt
bottom of page